„A gyermeket tiszteletben kell fogadni, szeretetben kell nevelni és szabadságban kell elbocsátani.”
/Rudolf Steiner/


Sulink legfőbb feladata, hogy boldog gyermekekből boldog felnőtteket neveljen és felkészítse a gyermekeket a jövő társadalmára. Célunk, hogy tanulóközösségünk tagjai megismerjék az őket körülvevő világ sokszínűségét, a sok különböző kultúrát és az együttműködés lehetőségeit.

Éppen ezért nálunk nincs átlagos nap. Látogatjuk a közeli helyeket, így a piacokat, teázókat, cukrászdákat, kiállításokat, pékségeket, színházakat, közösségi tereket, könyvtárakat, parkokat, játszótereket, állatkerteket és vadasparkokat, erdei iskolát, korcsolyapályát, uszodát, stb.

Mindemellett örömmel veszünk részt a hazánkban és külföldön is elismert programokban (pl.: KiVa program, Szociopoly, Táncirkusz) valamint a sokszínűséget tartjuk szem előtt akkor is, Tanuláshoz összeválogatott eszközeink is tarkák és sokrétűek: Drámapedagógia, Montessori játékok, Lego , IT-eszközök, társasjátékok, stb.

Így tapasztalunk meg a legtöbbet a világból és így ismerik meg a gyermekek önmagunkat, erősségeiket. Módszertanunk és megközelítéseink holisztikusak, azaz mindig a gyerek személyiségének egésze áll a központban.

A gyermekek személyiségének kiteljesedésére koncentrálunk és segítjük őket abban, hogy tudják merre induljanak az életben és hogy pontosan azzal foglalkozzanak majd és ahhoz értsenek majd, ami számukra a legizgalmasabb, legélvezetesebb.