„A gyereknek az lenne a jó, ha úgy viselkednénk, mint egymást szerető, normális emberek, akik nem akarnak állandóan előnyökhöz jutni a másik által, hanem az egymás iránti érzelmeken alapuló, kellemes és örömteli együttélés lehetséges útjait keresik.”
/Vekerdy Tamás/


Módszertanunk és megközelítéseink holisztikusak, azaz mindig a gyerek személyiségének egésze áll a központban.

Minden diák olyan egyedülálló személyiséggel rendelkezik, akinek adott tanulási szükségletei, érdeklődési köre és céljai vannak, ezért eltérő élmények és kihívások kellenek ahhoz, hogy a legjobbat ki tudja hozni magából.

A gyermekek személyiségének kiteljesedésére koncentrálunk és segítjük őket abban, hogy boldog gyerekekből boldog felnőttekké váljanak, akik pontosan ahhoz értenek majd, ami számukra a legizgalmasabb.

Kompetenciaközpontú tanulásra épülő tanulóközösségeinkben az önismeretre, önkifejezésre és önértékelésre nevelésre nagy hangsúlyt fektetünk.

Fontosnak tartjuk a többdimenziós értékelést és az önmotiváció képességének fejlesztését, amihez sokszínű módszertani repertoárt és együttműködő, támogató, segítő, családias nevelési környezetet biztosítunk.

Kizárólag motivált, példaértékű személyiséggel rendelkező és magasan képzett pedagógusokat alkalmazunk, akik egymással és a szülőkkel együttműködve, a gyermek egyéni adottságait ismerve és szem előtt tartva törekednek képességei fejlesztésére.

Szoros kapcsolatot ápolunk a szülőkkel és kiemelten lényegesnek tarjuk a szülő-tanár-gyermek hármas együttműködését, mely a gyermek egészséges és sikeres fejlődésének záloga.

Működéssel kapcsolatos információk:

  • Hétfőtől péntekig vagyunk nyitva
  • 7:30 -16:00-ig zajlik a tanulócsoportok élete
  • 1 csoport: minimum 10 – maximum 12 fő
  • 1 tanító, egy asszisztens és egy nyelvtanár
  • Szeptember 2-tól június 15-ig tartó suli időszak
  • Június 16-tól ügyeleti napok (igény esetén)
  • havi tandíj: 95.000 Ft./hó/gyermek, mely 12 hónapon át fizetendő ( tandíj napi bontásban csupán 4300 Ft)
  • napi 3-szori étkezés 15.000 Ft./hó
  • fél évente 100.000 Ft. alapítványi hozzájárulás

2019. szeptember 2-án indulnak első tanulócsoportjaink.

Minden évben egy új 0. évfolyam (max. 16 fővel) és egy első osztály indul (max. 12 fővel) és így épül fel felmenő rendszerben a 4 évfolyam.

Ha úgy érzed, támogatnál bennünket, vedd fel velem a kapcsolatot!

Ha szeretnél csatlakozni, mielőbb jelentkezz hozzánk!

Krizsány Ildikó kurátor

Telefon: +3620/211-0321
E-mail: info@harasztisuli.hu
Facebook: Haraszti-Suli Alapítvány